Analytical Essay Framework Good Reflective Essay Titles About Myself Abigail Adams Womens Rights Essay Feminist Free Topic For Cause And Effect Essay On Stress Ralph Waldo Emerson Intellect Essay

Disclaimer

Algemeen
De informatie op deze website van Mild Care B.V. wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. Mild Care B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op haar website en/of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Aan de gegevens zoals die op de website van Mild Care B.V. worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt niet voor de officiële regelingen van Mild Care B.V. , die via de website zijn gepubliceerd.

De website van Mild Care B.V. geeft op geen enkele wijze medisch advies en vervangt in geen enkel geval informatie verstrekt door medisch personeel van Mild Care B.V.

Mild Care B.V. kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de informatie, en de gevolgen van het gebruik van websites van derden, die via links op de Mild Care B.V. website te bereiken zijn.

Auteursrecht
Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle auteursrechten op zowel inhoud als beeldmateriaal komen toe aan Mild Care B.V. Het is niet toegestaan (de inhoud van) de website te verveelvoudigen, op te slaan of openbaar te maken, in welke vorm dan ook, hetzij elektronisch, mechanisch of door het maken van fotokopieën, opnamen of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van Mild Care B.V.

Contact informatie

Vul het formulier in en stel uw vragen

Adres

Heeswijkplein 142, 2531 HJ Den Haag

Telefoon

070-7445793

E-mail

Info@mildcare.nl

Info

Kvk: 80839150
AGB-code: 75753953

Maak uw afspraak