Onze diensten

Welkom op de dienstenpagina van Mild Care. Wij bieden een breed scala aan zorgdiensten, afgestemd op uw behoeften en culturele achtergrond.

Persoonlijke verzorging

Onze persoonlijke verzorging helpt u met dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden en eten. Onze zorgverleners zorgen ervoor dat u zich comfortabel en verzorgd voelt, met aandacht voor uw specifieke behoeften.

Verpleging

Onze gekwalificeerde verpleegkundigen bieden medische zorg aan huis. Dit omvat wondverzorging, medicatiebeheer en het toedienen van injecties. Wij zorgen voor professionele en betrouwbare verpleging die uw gezondheid bevordert.

Begeleiding

Wij bieden ondersteuning bij dagelijkse planning en sociale activiteiten. Dit omvat begeleiding naar afspraken, hulp bij sociale interacties en het structureren van uw dag. Onze begeleiding helpt u om actief en betrokken te blijven.

Huishoudelijke hulp

Onze huishoudelijke ondersteuning zorgt voor een schoon en georganiseerd huis. Wij helpen met schoonmaken, boodschappen doen en koken, zodat u in een comfortabele en hygiënische omgeving kunt blijven wonen.

Culturele Sensitiviteit

Wij bieden zorg die rekening houdt met uw culturele achtergrond. Dit omvat respect voor eetgewoonten, taalvoorkeuren en culturele rituelen. Onze zorg is afgestemd op uw unieke culturele behoeften.

Neem contact op

Contactinformatie

Aanmelden

Wilt u zorg ontvangen van Mild Care ? Volg onderstaande stappen om u aan te melden.

Stap 1: Contactgegevens

Vul uw contactgegevens in:

  • Naam:
  • E-mailadres:
  • Telefoonnummer:

Stap 2: Zorgbehoefte

Geef een korte beschrijving van uw zorgbehoefte en de gewenste zorgdiensten:

  • Persoonlijke Verzorging
  • Professionele Verpleging
  • Begeleiding
  • Huishoudelijke Ondersteuning

Stap 3: Versturen

Verzend uw aanmelding en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Dienst aanvragen

    Waarom kiezen voor Mild Care?